درمان عفونت

کاربرد اکسیژن فعال در پیشگیری و درمان عفونت و مقایسه با شیوه های فعلی

امروزه بیماری های التهابی و عفونی روده از عوارض ناخوشایند در بیمارانی است که مجبورند برای مدت طولانی در یک موقعیت ثابت قرار گیرند. از این رو سالهاست متخصصین به دنبال راه های نوین درمان عفونت و التهاب روده هستند. مدتی است در جوامع پزشکی کشور های پیشرفته از روش حیرت آور و فوق العاده اکسیژن فعال در خصوص پیشگیری و درمان این گونه بیماری ها استفاده نموده وشدیداً مورد استقبال قرار گرفته و به طور وسیع و کاربردی استفاده می گردد. به همین منظور پس از شرح کوتاه از عوارض و مشکلات این دسته از بیماری ها راه کار های متداول درمان و عملکرد فوق العاده روش اکسیژن فعال را بیان می کنیم.

 بیماریها:

کولیت اولسرو عبارت از یک بیماری التهابی مزمن و جدی روده بزرگ که طی آن در روده بزرگ زخم هایی به وجود می آید و بیمار دچار اسهال خونی می شود. همچنین نواحی زخم التهاب داشته و ممکن است آبسه هایی در بافت دیواره داخلی روده بزرگ پدید آورند. این بیماریها در هر سنی و جنسی می تواند رخ دهد. کرون بیماری التهابی استکه معمولاً ضخامت کلی دیواره روده و به ویژه زیر مخاط را در بر می گیرد و بطور نمونه ضایعات در چندین قسمت در روده ایجاد می شود و در صورت زخم، ضایعات می توانند به فیستول و آبسه منجر شوند. دیواره روده کوچک ضخیم شده و قطر لوله باریک میگردد.

عوارض:

 خواننده عزیز و محترم معمولاً عوارض و مشکلات ، ذهن هر فرد را می تواند در خصوص پیشگیری و اهمیت دادن به عزیزان و خودمان روشن نموده تا جدی تر به این موضوع توجه نمائیم. پس باید صادقانه عنوان نمائیم که این بیماری عوارض بسیار بدی همچون پارگی روده را زمانی که التهاب مزمن شود و زخم عمیق گردد به همراه می آورد که بخودی خود می تواند زندگی بیمار را تهدید نماید. بطوریکه محتویات روده داخل شکم ریخته و عفونت شدید پریتونیت را به وجود می آورد. همچنین در کولیت اولسرو به گونه ای گشاد شدگی حاد قسمت کولون روده را ایجاد می کند که در حالت بیماری کرون این شرایط در اثر آبسه یا فیستول به وجود می آید. اکنون شما را به مگا کولون توکسیکمعطوف می داریم چرا که مهمترین، خطرناک ترین عارضه بیماری های التهابی روده محسوب می شود و می تواند حیات بیمار را تهدید کند. در این حالت روده بزرگ توانایی خود را برای انقباض مناسب از دست می دهد و بیمار شدیداً بد حال می گردد. از دیگر عوارض احتمالی این بیماری خطر ابتلا به سرطان روده ( با طول مدت و شدت بیماری افزایش می یابد) انسداد روده ( شایعترین عارضه بیماری کرون) آبسه ها (کیسه موضعی چرک) فیستول ها ( تبدیل زخم های عمیق در دیواره روده) و رشد بیش از حد باکتری ها در روده کوچک که باعث تولید گاز، درد شکمی و اسهال می شوند را می توان بیان کرد.

 نحوه شیوع و ابتلاء:

کامپیلو باکترها یکی از عوامل ایجاد اسهال و بیماریهای سیستمیک در انسان در سراسر دنیا مطرح می باشند. علاوه بر آن حیوانات اهلی با کامپیلو باکترها نیز به طور شایع دیده شده است. برخی گونه های این ارگانیسم از نظر دامپزشکی حائز اهمیت می باشند و باعث ایجاد سقط در گوسفندان، گاو و خوک می شوند. به علاوه بعضی از گونه های آن در فلور لثه انسان قرار میگیرند و ممکن است در پاتوژنر بیماریهای پرویودنتال نقش داشته باشند. کامپیلو باکترها در دستگاه گوارش حیوانات وحشی یا اهلی مانند بز، گوسفند، گاو، سگ، گربه، خوک و ماکیان دیده شده است. گوشت هایی که از حیوانات آلوده بدست می آیند اغلب طی فرایند سلاخی و آماده سازی در اثر تماس با محتویات دستگاه گوارش آلوده می شوند. این مسئله در مورد گوشت ماکیان بیشتر صدق می کند و اگر حیوان آلوده باشد گوشتی که در فروشگاه بدست مصرف کننده می رسد تقریباً آلوده خواهد بود. مواد دفع شده و اضافی حیوانات آلوده ممکن است باعث آلودگی خاک و آب گردند. به نظر می رسد اغلب آلودگی های انسانی ناشی از مصرف آب و غذای آلوده است. بررسی ۵۰ مورد عفونت ژژونی نشان داد که شیر خام پاستوریزه نشده می تواند وسیله دیگری برای انتقال عفونت محسوب شود. گوشت خام بالاخص در مورد ماکیان نیز با آلودگی ارتباط دارد. تخمین زده می شود مصرف گوشت نیم پز یا نپخته ماکیان مسئول ۵۰ تا ۷۰ درصد موارد عفونت اسپورادیک می باشد. همچنین نوشیدن آب های آلوده مهمترین علت شیوع عفونت های روده ای در فصل گرماست. بطوریکه نوشیدن آب های آلوده باعث عفونت های روده ای می شود. از موارد دیگر می توان حرارت ندادن کافی غذاهای سرد شده، مصرف زرده تخم مرغ نیمه پز و مصرف بستنی ها در ابتلاء به بیماریهای روده ای تاثیر فراوانی دارد. متاسفانه به دلیل عدم رعایت رستوران ها و اغذیه فروشی ها و عدم آگاهی کارشناسان وزارت بهداشت و درمان در خصوص جدیدترین راه کارهای ضدعفونی کننده و در پی همان کنترل های ناقص خود که فقط پیرو دانش های روال گذشته عمل نمایند شرایط بروز عفونت را جهت انتفال به عموم مردم فراهم آورده است. بطوریکه نیمی از شیوع این عفونت ها در مکان های تفریحی و گردشگری و مسافرتی توسط اغذیه فروشی ها و رستوران ها اتفاق می افتد. از دیگر نکات بسیار مهم اسهال شیگلوزی شایع ترن بیماری عفونی گوارشی کودکان در فصل گرما بوده که خوردن آب آلوده، میوه  و سبزیجات نشسته مهمترین راه انتقال ابتلا به این بیماری است. این بیماری عفونی روده ای با اسهال خونی و تب ظاهر و گاه به تشنج، گرفتگی مغزی و حتی نارسایی کلیه منتهی می شود. که مصرف میوه، سبزیجات نشسته و ضدعفونی نشده از قبیل کاهو و سبزی خوردن به بروز بیماری های عفونی مزمن گوارشی کودکان می شود.

راه کارهای پیشگیری از بیماری های عفونی:

در خصوص جلوگیری از بین بردن میکروارگانیسم ها ی خطرناک موجود در مواد غذایی و حتی محیط اطراف که در واقع باعث انتقال و شیوع بیماری محسوب می شوند راهکارهایی جهت مواظبت و پیشگیری از جمله جوشاندن آب، شستشوی میوه و سبزیجات و پالایش آب نوشیدنی که امروزه به غلط از دستگاه های RO یا همان آب شیرین کن استفاده می شود اطلاع رسانی گردیده است. اما آیا این موارد در ضدعفونی میکروب، باکتری، ویروس و آلودگی های خطرناک تا چه حد راندمان و کارایی دارند؟ دوست عزیز و خواننده گرامی خواهش ما این است که این قسمت را با دقت بیشتری مطالعه نموده و در نهایت به اهمیت این مطالب بیشتر فکر نموده و تجزیه و تحلیل نمائید. در مورد راهکارهای فوق می توان گفت تا حدودی باعث پیشگیری می شود. اما آیا در طبیعت روش دیگری که بتواند این موضوع را تا مقطع ۹۹% حل نماید وجود دارد؟ جالب است بدانید در طبیعت به دو روش پرتوماوراء بنفش که باعث مرگ آلودگی های خطرناک شده و روش اکسیژن فعال که بسیار زیبا و هوشمندانه ماهیت شیمیایی این آلودگی تغییر داده و آنان  را نسبت به طبیعت و موجودات زنده بی خطر می کند وجود دارد . به نظر ما اکسیژن فعال نسبت به ماوراء بنفش در خصوص کاربرد آن بهتر می باشد. چرا که در زمان تابش ماوراء بنفش انسان نمی تواند در محیط حضور داشته باشد، اما نه تنها حضور انسان در زمان توزیع گاز اکسیژن فعال ضرر ندارد بلکه علاوه بر ضدعفونی می تواند از طریق منافذ پوست وارد سیستم گردش خون گردیده و بدن را سم زدایی نماید. چنانچه گاز اکسیژن فعال را در آب منتشر نمائیم می توانیم تا حد ۹۹% ویروس ها، میکروب ها، باکتری ها، رنگ و بوی نامطبوع، گازها و سموم کشاورزی را از بین ببریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *